Frivilliga Radioorganisationen

FRO Jämtland / Härjedalen

FRO Jämtland-Härjedalen

Kontaktinformation

FRO Jämtland/Härjedalen
Inger Stigsdotter
Nävervägen 24 E
831 72 ÖSTERSUND
E-post: jamtland-harjedalen@fro.se
Tel: 0708-894197

Välkommen till FRO Jämtland/Härjedalen

Frivilliga Radioorganisationen (FRO) är en frivillig försvarsorganisation för sambandsintresserade. Kvinnor och män i alla åldrar kan bli medlemmar. Vi bemannar sambandsbefattningar i Försvarsmakten samt inom samhällets krisberedskap. FRO Jämtland/Härjedalen förser 14. hemvärnsbataljonen - Fältjägarbatajonen - med specialister i sambandstjänst.  

Är du intresserad av teknik, samband och radio? Då är det dig vi söker!

Kom med i FRO Jämtland/Härjedalen!

Kontakta FRO Jämtland/Härjedalen. - Ansök om medlemsskap

Uppfräschning av Alpbacken

Mast

 

Under söndagen den 5/7 så var jag, Simon Söderberg, Andreas Wredendahl och Hans-Erik Wiik på Alpbacken Frösön och målade klart det som inte blev gjort i våras på vår kåk där.

 

Så nu är all målning klar och det känns skönt. Vi fick också laga ett hål i staket som någon hade klippt upp. Jag skall åka dit i veckan och förstärka lagningen i staketet. I övrigt var det inga skador, ja ännu!!!! Lite underhåll blir det i kåken i höst, återkommer i detalj angående vad lite senare.

 

Jag vill också tacka Mikael Wejsling och Magnus Kristoffersson som hjälpte till att ta bort ytterligare några träd runt masten och staketet, så nu är det ganska bra på Alpbacken.

 

Under dagen hade vi med några mackor från Tages plus drick och kaffe som Hans-Erik hade ordnat, inte så dumt, med tanke på av vi blev där större del av dagen.

 

Stort tack till alla som var där och hjälpte till.

 

//ordförande Sten Söderberg

Inloggning

Endast för medlemmar

    

Hitta FRO nära dig

Sök